Over ons

Doen wat je uitdagend en waardevol vindt en daar bewust bekwaam in worden.

Marjan & Renée

Doen wat je uitdagend en waardevol vindt en daar bewust bekwaam in worden. Dat herkenden Renée en Marjan in elkaar, tijdens de trainersopleiding waar ze elkaar ontmoet hebben.   

Beiden zijn ervaringsdeskundig in het doorrollen van de ene naar de volgende functie; in de branches Retail, kinderopvang en in het eigen bedrijf.  

En of je nu twintiger bent of ouder… in de YOBBwijs visie ben je young professional wanneer je de ambitie hebt om te starten met een nieuwe functie, net begonnen bent of doorrolt binnen je organisatie.  Je bent je ineens weer bewust, dat je nieuwe dingen gaat leren en dat dat hard werken is. Ook als je al heel wat ervaringsjaren hebt in jouw organisatie, ben je weer young professional in een uitdaging of taak.   

Voor hen heel herkenbaar, dat gevoel van “Waar ben ik aan begonnen?” ‘Wat moet ik hiermee’ of “Kan ik dit wel?” 

 

  • Je hele (werkende) leven doe je kennis en vaardigheden op. Je groeit op persoonlijk én op zakelijk vlak.  En vaak mag je de dingen doen waar, zowel je hart als je hoofd blij van worden.   
  • Renée en Marjan hebben in de praktijk ervaren hoe belangrijk het is om dit permanent leren in samenwerking met anderen te doen. Teams met collega’s, netwerkpartners, klanten en mede-deelnemers in diverse opleidingen. Samen steeds weer een stapje verder; elkaar versterken in deskundigheid.  En elke keer weer zelf een keuze maken wat passend is voor jou op dit moment. Zij begeleiden jou, je team en organisatie er graag bij.   

Eyeopener: Hoe je positieve draai kan geven aan valkuilen

Bevestiging gezien in teamwork, teamrollen en kwaliteiten van de leden

Gezellige én leerzame trainingsmomenten