Trainingen

Vanuit veerkracht en positieve energie je eigen vermogen inzetten en het beste uit jezelf halen jij staat stevig in je vak!

YOBBwijs begeleidt teamleiders en coaches in kennis en kunde.
Vitaal bedrijf door bewust en veerkrachtig leiderschap.

Stapsgewijs wijzer

Maatwerk bij YOBBwijs betekent proces- en progressie gericht jezelf ontwikkelen. Samen gaan wij langere tijd met elkaar aan de slag doormiddel van trainingen, coaching en zelfstudie materialen. Wij bieden trainingsdagen vol energie door interactieve werkvormen. En maken een duidelijke vertaalslag naar jullie eigen werkpraktijk, die passend is binnen jullie eigen organisatiemissie en visie.

Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk; als je bij ons iets leert dan kan je er morgen mee aan de slag.

Bewust bekwaam

Jouw sleutelpersonen in het bedrijf ontwikkelen zich tot veerkrachtige professionals, zelf bewust in taak en team, met ons blauwdruk als plattegrond en met jullie organisatie handtekening. Wij staan voor een gedegen aanpak, door ervaringsdeskundigen, met praktijkervaring in verschillende branches.

YOBB staat voor YOung professionals Bewust Bekwaam, ongeacht je leeftijd. Je bent doorgerold in een volgende positie of hebt de ambitie om door te groeien binnen jullie bedrijf.

Persoonlijk veerkrachtig & zakelijk stevig; daar gaan we voor!

Wij sluiten aan bij jou

Tijdens een In company training, workshop of coaching komen wij naar jouw organisatie. Wij zorgen altijd voor maatmerk. Jouw medewerkers leren met en van elkaar; samen stapsgewijs wijzer.

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag meer!